Odkud získáváme rybí olej?

Zdroje rybího oleje nemusí být vždy zcela kvalitní. Přečtěte si, odkud je ten, který používáme pro náš vlajkový produkt OmegaMarine PREMIUM.

Odkud získáváme rybí olej?

Rodinná firma NordLaks

Na překrásných a divokých Vesterálech sídlí rodinná společnost, která se specializuje přímo na chov lososů a jejich zpracování. Dbají na kvalitní životní prostředí všech svých ryb, ale také na moderní technologie, co se výroby týče. Velice oceňujeme také čistotu, kterou během zpracování ryb dodržují. NordLaks je pro nás spolehlivý dodavatel rybího tuku. 


Rybí školka

Rybám se po vylíhnutí říká plůdek. Nejprve žije ve sladké vodě, do moře putuje až později. Je to vlastně taková rybí školka, a nechybí moc k tomu, aby tu každá ryba měla jméno. Víme totiž, kdy a kde se vylíhla, čím byla krmena, a zda jí vlastně chutnalo. A také jak dobře prospívala. To je pro nás důležité – díky tomu máme jistotu, že rybí olej z tohoto místa má skutečně bezvadnou kvalitu.


Neuvěřitelných 75 minut

Co se dá běžně stihnout za 75 minut? Třeba se cestou z práce domů stavit ještě na nákup. A nebo ulovit rybu, a zpracovat ji tak, že po hodině a čtvrt máme v ruce panenský lososový olej. Čerstvější už být nemůže. Ryby zkrátka nejsou v žádné čekárně, ani jejich maso neleží hodiny v chladících boxech. Tenhle čerstvý rybí tuk se díky svým kvalitám stal naší, ale vlastně i Vaší jedničkou. Bez něj by nebyla OmegaMarine PREMIUM. 


1,8 milionu spokojených zákazníků

V Čechách jsme už 16 let, a v okolních zemích ještě mnohem déle. Za tenhle úspěch skutečně může rybí tuk. Lidé dávno vědí, že je zdraví prospěšný, a když hledají něco univerzálního pro celou rodinu, co má ověřené účinky, sáhnou pro klasice. OmegaMarine PREMIUM je nejprodávanější doplněk stravy s Omega-3 u nás. To proto, že naši zákazníci ho kupují opakovaně. Natolik jim pomohl, že ho nechtějí přestat užívat, a chtějí ho darovat i svým blízkým. Zákazníci, kteří jsou s námi už tolik let, jsou opravdu jako rodina. 


Jak se přišlo na účinky rybího tuku?

Pochopitelně se to stalo v oblasti dnešní Skandinávie a Anglie. Lidé, kteří žili v blízkosti moře, byli zdravější než obyvatelé vnitrozemí. Jedli totiž mnohem víc ryb, protože k nim měli snadný přístup. A protože rybolov zde spoustu z nich živil, dokázali ryby i všelijak zpracovat. Zpočátku se rybí tuk používal zevně – na hojení poranění, vyrážek, a na suchou pokožku. Nic voňavého to asi nebylo, jenže to skvěle fungovalo. Postupně se ukázalo, že rybí tuk má jako doplněk stravy ohromný potenciál, a začal se vyrábět v tekuté formě, a také v tobolkách. 


A tak tu dnes můžeme být s lososovým olejem bohatým na Omega-3. Díky balení v tobolkách se snadno užívá, nemá žádný zápach, a jsou dobré na imunitu, oči, zrak a srdce.

Pokud by Vás zajímalo více o historii rybího tuku, tak vám doporučujeme starší článek ZDE.

OmegaMarine PREMIUM balení

OmegaMarine PREMIUM

Nejprodávanější omega v ČR
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se...

Vyzkoušejte OmegaMarine PREMIUM ZDARMA*

*platíte pouze poštovné a balné 49 Kč

Načítám formulář