Omega-3 z rodinné farmy v Norsku

NaturaMed je dovozcem prémiového produktu OmegaMarine PREMIUM přímo z Norska. Omega-3, které se pro společnost NaturaMed vyrábí, představují výsledný produkt z chovu lososů rodinné firmy NordLaks. Její základy čerpají ze 150 let staré tradice. Sama se chovu ryb věnuje přes 30 let.

Omega-3 z rodinné farmy v Norsku

Proč je tak důležité, že je NordLaks rodinná společnost?

Jistě znáte příběhy obřích nadnárodních společností, kde je vyvíjen obrovský tlak na zisk ze strany investorů a akcionářů. Mnohdy tak kvantita vyhrává souboj s kvalitou.

Hned na začátku pojďme ale také nezastírat skutečnost, že i rodinná společnost NordLaks chová ryby se záměrem vydělat. My všichni, kdo pracujeme, máme stejnou motivaci, chodíme do práce kvůli tomu, že chceme vydělat peníze. Je to základní princip ekonomiky.

V rodinné firmě se ale dá, a celkem logicky a správně, očekávat, že nároky na zisk jsou mnohem nižší. Díky tomu je více prostoru na to, dělat věci správně, poctivě a zodpovědně. A to nejen k životnímu prostředí, ale především ve směru k lidem, tedy k Vám, zákazníkům. Díky kvalitě omega-3 z Norska má dnes společnost NaturaMed dovážející tyto prémiové produkty do Čech a na Slovensko už na 3 miliony zákazníků. I díky takovému počtu zákazníků se NaturaMed stala jedničkou na trhu právě v omega-3.

Norské lososové farmy

30 let historie a zkušeností s novodobým chovem

Přestože je firma NordLaks firmou rodinnou, za 30 let se poměrně rozrostla a dnes zaměstnává na 420 těch nejlepších specialistů v oboru. Společně tak hledají co nejekologičtější cesty při získávání cílového produktu. Pro udržitelnost zdrojů si mohou opět bez tlaku nadnárodních firem dovolit takový luxus, jako je pravidelně volná polovina jejich sádek. Těch mají celkem 40, ale 18–20 sádek opravdu zeje vždy prázdnotou. Obnova ekosystému je pro ně skutečně důležitá a není jen pouhým slovem. Můžeme tento proces přirovnat k našim podmínkám, kdy nechávají například zemědělci půdu ladem, aby mohla obnovit zdroj svých živin.

Rodina vlastnící a provozující společnost NordLaks díky svému přístupu k ekologii, na niž klade stejný důraz jako na obnovitelnost zdrojů, představuje tak budoucnost chovu lososů. Projekt HarvFarma, na němž se podílela i norská vláda, vzbuzuje úžas. Sami se můžete podívat na to, jak projekt chovu lososů nabírá zcela nový směr, kde mají lososi ještě větší svobodu a volnost pohybu než kdykoliv předtím. Více o projektu HarvFarm se dozvíte u nás na webu.

Zaujal Vás článek a chtěli byste si vyzkoušet zdarma omega-3 ze soukromé norské farmy?

Omega-3 získané z chovu lososů od rodinné společnosti NordLaks můžete vyzkoušet v měsíčním balení, které dostanete na vyzkoušení zdarma. Prémiový produkt OmegaMarine PREMIUM si teprve po vlastní zkušenosti můžete následně objednat v ročním balení s 50% slevou. Objednání produktu je samozřejmě bez závazků. Jestli se po měsíční zkušenosti rozhodnete pro toto výhodné balení, bude záležet jen na Vás.

OmegaMarine PREMIUM balení

OmegaMarine PREMIUM

Nejprodávanější omega v ČR
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se...

Vyzkoušejte OmegaMarine PREMIUM ZDARMA*

*platíte pouze poštovné a balné 49 Kč

Načítám formulář