Pro tělo důležitá, přesto nepříliš často zmiňovaná látka DPA

Omega-3 se skládají ze tří nenasycených mastných kyselin. Konkrétně se jedná o DHA, EPA a v neposlední řadě častěji zmiňovanou DPA. Všechny tyto tři látky jsou pro naše tělo nepostradatelné. A protože si je nedokáže vyrobit samo, musíme hledat zdroje mimo něj.

Pro tělo důležitá, přesto nepříliš často zmiňovaná látka DPA

Co je vlastně omega 3?

Zjednodušeně řečeno, je to hlavní složka rybího tuku a obráceně, rybí tuk je vlastně omega-3. Tak jednoduché to v podstatě je. Omega-3 je skladbou nenasycených mastných kyselin, které si naše tělo bohatě žádá ke zdravému chodu svého mozku, srdce a očí. Zároveň si je ale samo nedokáže vyrobit.

Tělu je ovšem třeba tyto látky dodávat, protože právě pro mozek jsou hlavním „stavebním kamenem“. Právě mozek obsahuje téměř 60 % tuku, a ať svou postavu řešíme jakkoliv, mozek zůstává nejtučnějším orgánem v našem těle. Složení tuku ovšem není takové, jaké známe ze svých problémových partií.

Jaké tuky jsou pro nás důležité? Esenciální mastné kyseliny omega-3.

Pro tělo důležitá, přesto nepříliš často zmiňovaná látka DPA - ilustrační obrázek

OmegaMarine PREMIUM

Dokosapentaenová kyselina, zkráceně DPA, je třetí mastnou kyselinou obsaženou v omega-3. Jedná se o meziprodukt DHA a EPA. Ty jsou zmiňovány velmi často. Samotný obsah DPA není v potravinových doplňcích příliš častý. Nelze ho tedy najít v každém omega-3 doplňku. Přitom právě DPA pomáhá zesilovat koncentraci, a to především mastné kyseliny EPA. Z toho důvodu jsme do nového produktu Omega Marine Premium z Norska nechali přidat dvojitou dávku lososového oleje, bohatého právě na mastnou kyselinu DPA. Výsledkem je produkt OmegaMarine PREMIUM, který jako jediný na českém a slovenském trhu nabízí nejčerstvější lososový olej na světě.

Zaujal Vás článek a chtěli byste si vyzkoušet zdarma omega-3 ze soukromé farmy?

Omega-3 z chovu lososů od rodinné společnosti NordLaks můžete získat v měsíčním balení, které dostanete na vyzkoušení zdarma. Prémiový produkt OmegaMarine PREMIUM si teprve po vlastní zkušenosti můžete následně objednat v ročním balení s 50% slevou. Objednávka je samozřejmě bez závazků. Jestli si po měsíčním užívání budete chtít produkt s touto slevou objednat, bude záležet jen a pouze na Vás.

O produkt OmegaMarine PREMIUM na měsíc zdarma bez závazků si můžete zavolat na bezplatnou linku 800 306 090, nebo na www.omegamarine.cz. Naše společnost NaturaMed hradí produkt v měsíčním balení, Vy si hradíte pouze poštovné a balné 49 korun. Následně Vám OmegaMarine PREMIUM přijde rovnou do schránky.

OmegaMarine PREMIUM balení

OmegaMarine PREMIUM

Nejprodávanější omega v ČR
Vyzkoušejte zdarma*

* platíte pouze poštovné a balné 49 Kč


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odesílá se...

Vyzkoušejte OmegaMarine PREMIUM ZDARMA*

*platíte pouze poštovné a balné 49 Kč

Načítám formulář